Over 2ICT

Over ons.

2ICT is de innovatieve, regionaal opererende automatiseringspartner voor MKB bedrijven met 5-500 werkplekken. We doen systeem- & netwerkbeheer voor een voorspelbaar maandtarief, leveren u schaalbare en betrouwbare infrastructuur voor uw primaire proces en koppelen naar onze eigen private clouds en bieden een compleet pakket aan diensten zodat u niet afhankelijk bent van meerdere ICT leveranciers.

We hebben zeer ruime ervaring met diverse Windows omgevingen, maar zijn ook goed thuis in Apple & Linux omgevingen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door door transparantie, eerlijkheid, betrouwbaarheid en onafhankelijk advies.

Wij opereren op en rond de Veluwe en onze dienstverlening kenmerkt zich door gedrevenheid, gedegen advies, resultaatgericht werk en een persoonlijke benadering met korte communicatielijnen. Automatisch rendabel!

Visie

Uw klanten, en daarmee uw onderneming, staat alles behalve stil. Uw automatisering moet hierin meebewegen. Dit betekent dat deze ‘gewoonweg’ moet functioneren en het kernproces van uw onderneming dag-in-dag-uit moet ondersteunen tegen acceptabele en voorspelbare kosten.

Missie

2ICT, de automatiseerder uit Harderwijk, verdiept zich in uw primaire proces, doorgrond deze en helpt u als ondernemer met keuzes maken. Wij staan voor u klaar met de persoonlijke service en grote betrokkenheid van een kleinere onderneming. Maar met de slagkracht van een professioneel, volwassen en modern bedrijf. De naam 2ICT is daarin ook duidelijk:

De ondernemer zet zijn kernactiviteit op de eerste plaats. ICT is ondersteunend voor dat bedrijfsproces en komt daarmee op de tweede plaats: 2ICT.

2ICT is in 2014 winnaar van de onderneming van het jaar 2014 door NBE en is hier bijzonder trots op. Zij dankt de nominatie aan haar klanten en wil iedere relatie dan ook hartelijk danken voor dit gegeven vertrouwen! 2ICT zal in de toekomst dit vertrouwen verder bevestigen en waar mogelijk uitbreiden in ons gezamenlijk succes!

2ICT B.V.

Hebben wij uw interesse gewekt?