kom werken bij 2ICT!

Waarom werken bij 2ICT?

Poooahh, heb je even?

Mooie oplossingen bouwen

Wij zijn een innovatieve organisatie. Wij zijn geen volgers! Dat zeggen we niet zomaar, dat zeggen onze klanten. Wij zijn niet voor één gat te vangen. Wij zien het als onze missie de beste techniek in te zetten zodat de oplossing precies past. Zowel in het budget als in een veilige omgeving.

Kennis uitbreiden

2ICT mag zich rekenen tot de beste automatiseerders op de Veluwe, en een stukje daar buiten. Kennis delen is net zo belangrijk als kennis vergaren. Alles draait om het delen bij ons. Werken bij 2ICT betekent opgenomen worden in een hecht team van techneuten. We zijn stuk voor stuk gepassioneerd bezig met ons vak, onze hobby en dat niet alleen tijdens de kantooruren. Teamplay staat voorop bij 2ICT.

Elke maand krijg je van ons een hele studie dag kado. Ga lekker een VM’etje optuigen om wat te testen. Duik de boeken in. Verdiep je in die nieuwe Microsoft dienst. Daarnaast betalen we 100% van je studie & certificeringen. 

Werken in de regio

Ben jij het zat dagelijks in de file te staan richting de Randstad? Waarom kom je niet bij ons werken op de Veluwe? Wij bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving in het prachtige Harderwijk. 

Innovatie

Wij zijn geen volgers! Onze diensten worden gevormd door het invullen van vraag uit de markt met innovatieve oplossingen. Vaak off-the-shelf, maar soms ook helemaal zelf gebouwd. Onze cloud omgeving is vrijwel 100% in huis operationeel. Samen met onze leveranciers verzinnen we nieuwe diensten waar we mee voorop lopen in de markt.

Vacatures

Neem snel een kijkje hieronder, spreek je snel!

 – Erwin Bruinink, Directeur & eigenaar 2ICT

Ben jij het zat dagelijks in de file te staan richting de Randstad? Waarom kom je niet bij ons werken op de Veluwe? Wij bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving in het prachtige Harderwijk. Onze klanten hebben tussen de 5-500 werkplekken. 2ICT is servicegericht, innovatief en dwars. Wij gaan altijd voor de lange termijn oplossing, in techniek en in de relaties die we aan gaan. We werken met vaste tarieven per medewerker per maand, dus weinig gedoe over geld en facturen, maar lekker aan de slag met techniek & mensen.

Jouw rol als IT Specialist & project lead

Onze klanten krijgen bij 2ICT een eigen team, waarin jij de rol van IT specialist bekleedt. Jij voert zelfstandig de regie betreft een passende oplossing welke je zelf adviseert, ontwerpt en implementeert. Je bent als projectlead in control omtrent de verwachting, realisatie en planning van de projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hierin sleutelwoorden. Je past voor repeterende taken geautomatiseerde oplossingen toe en stimuleert je collega’s dit ook te doen.

Samen met je team handel je ook tickets af die de accountmanager niet zelf op kan lossen en je zorgt door kennisoverdracht dat ze dit de volgende keer zelf kunnen oppakken. Jouw kennis wordt ook ingezet in de andere teams en je kunt andere kennis uit andere teams betrekken. Bij ons geen ITIL lagen met 1e/2e/3e-lijns, maar een klantvriendelijk team die een hechte band met de klant opbouwt. Zij weten je voor van alles te vinden.

Wat vragen we van jou?

Naast dat je een fijne, betrouwbare en loyale collega bent checken we ook nog even de technische specs:

  • Je werkt en denkt op MBO+ of HBO niveau, waarbij houding belangrijker is dan opleidingsniveau
  • Je hebt zeker 4 jaar relevante ervaring in de IT
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent snel lerend, je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het (bij voorkeur geautomatiseerd) beheren van Windows server omgevingen (Microsoft Hyper-V, Windows Server 2012-2019)
  • Je hebt ervaring met Powershell (niet vereist, wel pré)
  • Je bent in staat problemen in de netwerk laag onderbouwd te identificeren en waar mogelijk op te lossen en anders over te dragen. Onze klanten werken met Juniper, Mikrotik, Draytek & Fortinet.
  • Je hebt ervaring met monitoring & beheer systemen (PRTG, Solarwinds Ncentral, etc.)
  • Je bent bereid mee te draaien in onze 24×7 storing (wissel-) diensten.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Harderwijk

Wat wij jou bieden

Een afwisselende functie in een compacte kennisorganisatie, die al meer dan 15 jaar actief is op de Veluwe. Het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkeling en groei staan centraal bij 2ICT. Jouw verdere opleiding, training en begeleiding nemen we dan ook heel serieus. Graag maken we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan en geven we in overleg vorm aan de uitvoering daarvan. Uiteraard bieden wij een prima salaris (€2500-4500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, laptop en telefoonvergoeding.

Over 2ICT

2ICT is al sinds 2001 actief als Managed Service Provider en levert WiFi, LAN/WAN verbindingen, IT beheer voor een vast tarief, VoIP, Microsoft Office365&Azure. Kortom, alles wat een organisatie nodig heeft om zich te onderscheiden in de hedendaagse digitale wereld.

Meer weten of solliciteren?

Ik kom graag met je in gesprek! Bel of app Erwin Bruinink op 0652372336. Of stuur direct je CV met een korte motivatie naar erwin@2ict.nl of solliciteer via de button. Dagje mee lopen is ook geen probleem, wij overtuigen je graag.

Ben jij het zat dagelijks in de file te staan richting de Randstad? Waarom kom je niet bij ons werken op de Veluwe? Wij bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving in het prachtige Harderwijk. Onze klanten hebben tussen de 5-500 werkplekken. 2ICT is servicegericht, innovatief en dwars. Wij gaan altijd voor de lange termijn oplossing, in techniek en in de relaties die we aan gaan. We werken met vaste tarieven per medewerker per maand, dus weinig gedoe over geld en facturen, maar lekker aan de slag met techniek & mensen.

Jouw rol? Vertel het ons!

Naast de vacatures die we hier vermelden zijn we dol op doorzetters, mensen die het heft in eigen hand nemen en ons weten te overtuigen van hun toegevoegde waarde. Ben je zelfstandig mét of zonder personeel en heb je werk teveel of juist tekort? Bel ons, we werken graag met je samen.

Over 2ICT

2ICT is al sinds 2001 actief als Managed Service Provider en levert WiFi, LAN/WAN verbindingen, IT beheer voor een vast tarief, VoIP, Microsoft Office365 & Azure. Kortom, alles wat een organisatie nodig heeft om zich te onderscheiden in de hedendaagse digitale wereld.

Meer weten?

Ik kom graag met je in gesprek! Bel of app Erwin Bruinink op 0652372336.

Hebben wij jouw interesse gewekt?