kom werken bij 2ICT!

Waarom werken bij 2ICT?

Poooahh, heb je even?

Mooie oplossingen bouwen

Wij zijn een innovatieve organisatie. Wij zijn geen volgers! Dat zeggen we niet zomaar, dat zeggen onze klanten. Wij zijn niet voor één gat te vangen. Wij zien het als onze missie de beste techniek in te zetten zodat de oplossing precies past. Zowel in het budget als in een veilige omgeving.

Kennis uitbreiden

2ICT mag zich rekenen tot de beste automatiseerders op de Veluwe, en een stukje daar buiten. Kennis delen is net zo belangrijk als kennis vergaren. Alles draait om het delen bij ons. Werken bij 2ICT betekent opgenomen worden in een hecht team van techneuten. We zijn stuk voor stuk gepassioneerd bezig met ons vak, onze hobby en dat niet alleen tijdens de kantooruren. Teamplay staat voorop bij 2ICT.

Elke maand krijg je van ons een hele studie dag kado. Ga lekker een VM’etje optuigen om wat te testen. Duik de boeken in. Verdiep je in die nieuwe Microsoft dienst. Daarnaast betalen we 100% van je studie & certificeringen.

Werken in de regio

Ben jij het zat dagelijks in de file te staan richting de Randstad? Waarom kom je niet bij ons werken op de Veluwe? Wij bieden je een uitdagende en inspirerende werkomgeving in het prachtige Harderwijk.

Innovatie

Wij zijn geen volgers! Onze diensten worden gevormd door het invullen van vraag uit de markt met innovatieve oplossingen. Vaak off-the-shelf, maar soms ook helemaal zelf gebouwd. Onze cloud omgeving is vrijwel 100% in huis operationeel. Samen met onze leveranciers verzinnen we nieuwe diensten waar we mee voorop lopen in de markt.

Vacatures

Wij zijn constant op zoek naar nieuw enthousiast en gedreven personeel voor onze servicedesk en voor ons projectteam.
klik op onderstaande link om de huidige vacature te openen.

Senior Engineer

 – Erwin Bruinink, Directeur & eigenaar 2ICT

Hebben wij jouw interesse gewekt?