Een gedreven team van ICT'ers

Kennis, kunde en ervaring onderscheidt ons echt van de rest.

Innovatieve IT dienstverlener

2ICT is een innovatieve, regionaal opererende ICT dienstverlener voor het MKB met locaties in Zwolle en Harderwijk. Wij helpen organisaties met het maken van de juiste ICT keuzes. Door onze jarenlange ervaring weten we welke ICT uitdagingen er spelen. Als partner helpen we jouw organisatie om mee te gaan in de digitale transitie.

Regionale IT dienstverlener

Door onze regionale aanwezigheid staan wij dicht bij de klant en hebben wij een grote betrokkenheid. Echter met de slagkracht van een groot bedrijf. De naam 2ICT is daarin ook duidelijk: de ondernemer zet zijn kernactiviteit op de eerste plaats. ICT is ondersteunend voor deze kernactiviteit en komt daarmee op de tweede plaats. Kortom: 2ICT.

“Wij komen graag bij u langs om samen de toekomst voor u in te richten”

ICT ontwikkelt zo snel
dat u wel moet bewegen.
2ICT beweegt mee.

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT.
Overal beschikbaar, veilig en op een eenvoudige manier aangeboden.

Zeker geen meelopers!

Bij 2ICT zijn we zeker geen meelopers. Door dicht bij jouw organisatie te staan, weten we welke uitdagingen er spelen. Wij zorgen ervoor dat met behulp van onze jarenlange kennis en ervaring de juiste oplossingen worden toegepast om jouw organisatie verder te brengen.

Succesverhalen

Wij houden van een goed verhaal en wie vertelt ze nou beter dan u? Bekijk hier een aantal succesverhalen van onze klanten.

“2ICT handelt proactief"

Advanced Performance Parts

“Ik zit bij de juiste club!”

Berry van Thiel - Van Thiel Transport

Veilige cloud werkplek

Met je eigen (mobiele) apparaat maak je overal via het Internet probleemloos verbinding met je veilige digitale cloud werkplek. Je hebt geen omkijken meer naar je lokale IT-omgeving. Daarnaast bespaar je energiekosten en is jouw data veilig. Er staan geen bedrijfsgegevens op je lokale apparaten. Je bent altijd up-to-date en kunt gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten.

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

2ICT Unlimited

2ICT

Onze servicedesk medewerkers spreken de taal van onze klanten, zodat vragen, problemen en/of andere zaken snel kunnen worden opgelost. Vaste contactpersonen per organisatie zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle IT componenten binnen het bedrijf. Wij stellen ons servicedesk registratiesysteem beschikbaar aan onze klanten. Ook kunnen wij de volledige servicedesk overnemen.

IT beheer uitbesteden

UNLIMITED betekent ook: geen opstartkosten

Wij zorgen ervoor dat bestaande data snel en veilig wordt overgezet naar de 2ICT virtuele werkplek. Afhankelijk van de hoeveelheid data, kunnen we dit in een dag realiseren. De kosten voor de migratie naar 2ICT zijn voor onze rekening.

Voorbeeld: Een MKB bedrijf met 18 werknemers die gebruik maken van Exact Online, Microsoft Office en voorzien is van Windows 10/11 werkplekken is met 1 dag over op onze veilige cloud werkplek.

Persoonlijk

Eenvoudig desktop gebruik van browser applicaties

Kennis + kunde

Gemiddeld kantoor gebruik van standaard (Office) applicaties

Innovatief

Voor de veel eisende gebruiker om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken

Servicegericht

Gebruik van zware applicatie zoals Adobe Photoshop of Illustrator