2ICT staat naast ons

De firma A.Vogel uit Elburg is sinds begin van dit jaar klant van 2ICT. Peter Holstege, manager finance en it, vertelt hierover. “De samenwerking met 2ICT is nog maar pril. Toch kan ik nu al zeggen dat het klikt. De medewerkers van de helpdesk zijn bijzonder hulpvaardig, de lijntjes zijn kort. 2ICT voelt als een partner die naast ons staat. Dit is daarom écht een bedrijf dat bij ons past.”

A.Vogel

Peter Holstege: ‘De 2ICT-helpdesk is bijzonder hulpvaardig, de lijntjes zijn kort’

2ICT heeft inmiddels het beheer van de ict-omgeving van A.Vogel Nederland en A.Vogel België overgenomen.

“2ICT heeft hiervoor een goed voorstel geschreven. Stap voor stap geven ze aan wat de invulling daarvan moet zijn. Ze nemen ons letterlijk mee aan de hand.”

Het bedrijf A.Vogel is bij velen vast bekend als leverancier van producten uit de kruidengeneeskunde. A Vogel is een van oorsprong Zwitserse firma die zich richt op natuurlijke gezondheidsproducten. Het bedrijf is opgericht door de bekende gezondheidspionier en natuurarts, Alfred Vogel. Over heel de wereld zijn de producten van A.Vogel te vinden. De fabriek van A.Vogel Benelux zit in Elburg. Aan de rand van Landgoed Zwaluwenburg in ‘t Harde liggen de zogenoemde A.Vogel tuinen. Op die plek is in mei 2023 een nieuw gebouwd bezoekerscentrum geopend.

A.Vogel tuinen ’t Harde
Iets meer over de producten? De A.Vogel tuinen is een 12 hectare groot gebied vol geplant met prachtige kruiden, bloemen en planten zoals onder meer de echinacea purpurea, de monarda, de heest, de salvia, de calendula, de akkerscherm en de zilverkaars. Die worden jaarlijks bij toerbeurt geoogst en vervoerd naar de fabriek in Elburg. Daar worden er concentraten van gemaakt die vervolgens in de diverse producten van A.Vogel komen. Dergelijke kruidensupplementen en plantenextracten zijn goed voor ieders gezondheid, weet Peter Holstege. “Ons moederbedrijf in Zwitserland besteed veel geld aan het doen van onderzoeken om de resultaten daarvan aan te tonen.” Deze onderzoeken zijn onderbouwd vanuit de fytotherapie (een alternatieve geneeskunde waarbij men geneeskrachtige planten of kruiden gebruikt om gezondheidsklachten te behandelen). “Natuurlijk helpen onze producten niet overal tegen en moet je voor bepaalde zaken gewoon naar de dokter. Toch is er bewezen dat producten zoals Echinaforce (helpt bij onvoldoende weerstand), Passiflora complex (helpt bij stressmomenten), Arnica crème (verzorgt huid bij blauwe plekken) en de Calendula crème (verzacht ruwe schrale huid) bij veel mensen écht nut hebben. Waarom zou je het dan niet gebruiken? Want het mooiste stukje natuur ben je zelf, toch?”

Drie aspecten belangrijk
De Nederlandse en de Belgische vestigingen van A.Vogel werken sinds kort met een nieuwe ict-partij. Peter Holstege vertelt daarover: “Bij de it-partner waar wij mee samenwerken zijn drie aspecten erg belangrijk: hoe goed functioneert de helpdesk, wat wordt er gedaan aan cyber security en de natuurlijk zijn de kosten ook van belang.” Bedrijven zoals A.Vogel hebben IT allemaal uitbesteed, aldus Holstege. “Als je dat doet dan moet het gewoon werken. Vertrouwen, kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor ons zeer belangrijk.”

2ICT: netjes, nauwkeurig, kundig
Zo eens in de zoveel tijd is het goed om te heroverwegen of je nog met de juiste partijen zaken doet. Dat geldt voor alles, maar zeker ook voor IT, weet Holstege. “Toen het beheercontract van ons voormalige IT-bedrijf onlangs afliep, hebben we ook andere it-bedrijven gevraagd om een voorstel te doen. Eén daarvan was 2ICT. Hun voorstel was netjes, de aanpak en denkwijze onderscheidend en kundig. Daarom zijn we overgestapt.”

2ICT heeft inmiddels het beheer van de ict-omgeving van A.Vogel Nederland en A.Vogel België overgenomen. Binnenkort wordt lokale netwerkomgeving heringericht en moet er diverse hardware vervangen worden. “2ICT heeft hiervoor een goed voorstel geschreven. Stap voor stap geven ze aan wat de invulling daarvan moet zijn. Ze nemen ons letterlijk mee aan de hand. 2ICT is daarom een bedrijf dat erg goed bij ons past. Daarbij moet gezegd worden: de medewerkers van de helpdesk zijn zeer behulpzaam en reageren snel.”

“Bij de it-partner waar wij mee samenwerken zijn drie aspecten erg belangrijk: hoe goed functioneert de helpdesk, wat wordt er gedaan aan cyber security en de natuurlijk zijn de kosten ook van belang.” 

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

Een paar redenen waarom je altijd op ons kunt rekenen

Persoonlijk

Eenvoudig desktop gebruik van browser applicaties

Kennis + kunde

Gemiddeld kantoor gebruik van standaard (Office) applicaties

Innovatief

Voor de veel eisende gebruiker om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken

Servicegericht

Gebruik van zware applicatie zoals Adobe Photoshop of Illustrator