ICT staat centraal

Het internationale bedrijf Advanced Performance Parts levert materialen zoals remschijven voor raceauto’s, high-performance cars en gepantserde voertuigen. Een bijzonder bedrijf met partners in Amerika en China. Egbert van den End is het bedrijf begonnen in Ermelo en zit sinds 2017 op het Lorentz bedrijventerrein in Harderwijk. Hiervandaan worden honderden tussenleveranciers voorzien van hoogwaardige auto-onderdelen..

2ICT-Advanced Performance Parts

Wat we erg prettig vinden is dat 2ICT proactief handelt. Zo werd bijvoorbeeld aangegeven wanneer we servers moeten vervangen en wat dan de opties zijn.

Afhankelijk van ICT

Veiligheid is altijd een issue en we zien dat 2ICT daarin meegroeit, zonder dat het ten koste gaat van de aandacht die we krijgen.

Egbert van den End, eigenaar van Advanced Performance Parts vertelt: “Tot een man of 5 konden we ons zelf redden met de ICT, daarna hadden we een partner nodig. We moesten professionaliseren en onszelf beter beschermen.”

Afhankelijk van ICT

Binnen Advanced Performance Parts werken zo’n 14 mensen die allemaal van ICT gebruik maken. “We zijn compleet afhankelijk van ICT binnen ons bedrijf. Veiligheid is altijd een issue en we zien dat 2ICT daarin meegroeit, zonder dat het ten koste gaat van de aandacht die we krijgen. In professionaliteit gaan we dus gelijk op. We werden bijvoorbeeld proactief benaderd rondom de mogelijkheden van het SAM Cyber Alarm en daar hebben we ook gebruik van gemaakt.

De feiten en risico’s worden hierbij op tafel gelegd, waardoor we de juiste keuze kunnen maken in de maatregelen die 2ICT voor ons heeft geregeld.

In alle jaren is hier dan ook nog nooit iets misgegaan, dat komt door ons eigen ICT-gedrag maar ook zeker door de werkzaamheden van 2ICT. Aan de achterkant is het allemaal goed beveiligd en geregeld.”

Toegevoegde waarde 2ICT zit hem in pro-activiteit en kennis van zaken

Egbert vervolgt: Wat we erg prettig vinden is dat 2ICT proactief handelt. Zo werd bijvoorbeeld aangegeven wanneer we servers moeten vervangen en wat dan de opties zijn. We kunnen daardoor de juiste keuzes maken.

Intern hebben we iemand die verantwoordelijk is voor de ICT. Hij lost 80% van onze problemen op. De dienstverlening van 2ICT is hierop aangepast zodat er nuchter en reëel samengewerkt wordt. We staan er hetzelfde in waardoor de samenwerking goed gaat.”

“De feiten en risico’s worden op tafel gelegd, waardoor we de juiste keuze kunnen maken in de maatregelen die 2ICT voor ons heeft geregeld.”

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

Een paar redenen waarom je altijd op ons kunt rekenen

Persoonlijk

Eenvoudig desktop gebruik van browser applicaties

Kennis + kunde

Gemiddeld kantoor gebruik van standaard (Office) applicaties

Innovatief

Voor de veel eisende gebruiker om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken

Servicegericht

Gebruik van zware applicatie zoals Adobe Photoshop of Illustrator