2ICT is al jaren onze vaste it-beheerder

Brandt Bedrijfsmakelaars uit Harderwijk is misschien zelfs we één van de eerste klanten van 2ICT. Harderwijker Ramon Klarenbeek, één van de twee compagnons van het bedrijf, vertelt dat hij al die jaren heel prettig zaken doet met alle medewerkers van 2ICT. “Als je op elkaar kunt vertrouwen, dan ga je niet snel shoppen.”

2ICT-Brandt-Bedrijfsmakelaars-Harderwijk-Review

Iedereen van 2ICT is prettig in de omgang

We zijn geen nummer bij 2ICT

2ICT neemt de tijd voor iedere vraag

Vertrouwen is namelijk zo’n woord dat heel belangrijk is voor Klarenbeek. “We zijn voorlopers op het gebied van digitalisering. We werken misschien al wel tien jaar volledig vanuit de cloud. Dan wil je wel zeker weten dat alles goed geregeld is. Bij 2ICT is dat zo. Erwin Bruinink en zijn collega’s laten zien dat ze kennis van zaken hebben. Daarbij zijn alle 2ICT’ers prettig in de omgang.” 

2ICT zorgt bij Brandt Bedrijfsmakelaars al sinds jaar en dag voor de implementatie van alle hardware en alle software. “We schakelen heel prettig met het Harderwijkse ict-bedrijf. We willen niet zo maar een nummertje zijn. 2ICT geeft ons echt de indruk dat dit niet zo is. Ze reageren altijd razendsnel, zorgen er voor dat we nooit computerproblemen hebben.”  

Brandt Bedrijfsmakelaars heeft jaren geleden met hulp van 2ICT al een zeer vooruitstrevende ict-koers gekozen. Klarenbeek: “We hebben zo’n tien à vijftien jaar geleden al aangegeven dat we altijd online willen werken. Of we nu op vakantie zijn of op kantoor zitten, we moeten bij al onze bestanden kunnen komen. Daar heeft 2ICT ons steeds perfect mee geholpen.” 

Regionale vastgoedspecialist met landelijke ambities 

Het it-bedrijf staat hen ook terzijde nu de groei van Brandt Bedrijfsmakelaars ingezet is. “Ons bedrijf richt zich met de aan- en verkoop en verhuur van bedrijfspanden en onroerend goed niet alleen meer op Harderwijk alleen. We hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels hebben we ook vestigingen in Zwolle en Amsterdam

Ook is er de ambitie om in Amersfoort te starten. We staan bekend als regionale vastgoedspecialist, maar we hebben landelijke ambities.” Dit betekent nog meer contact met veel externe partijen zoals juristen die op de Amsterdamse Zuidas werken. “In die gevallen wil je gewoon dat je altijd kunt inspelen op ontwikkelingen.” 

2ICT: flexibel in werkzaamheden 

Deze enorme groei is ingezet sinds 2021. Toen stapte Corstiaan Schuld in als compagnon. Toen is Brandt Bedrijfsmakelaars ook verhuisd naar het pand aan de Deventerweg 9B. “Ervoor zaten we aan de Verkeersweg in Harderwijk. Daar zit de gelijknamige woningmakelaardij nu nog wel. Ook de hypotheekafdeling zit nog op die oude locatie. Maar de bedrijfsmakelaarstak breidde uit en moest vanwege ruimtegebrek verkassen. Op de locatie aan de Deventerweg is alles qua ict ‘op de kop gegaan’, aldus Klarenbeek. “Daar heeft 2ICT ons ook geweldig mee geholpen.” Inmiddels werken er acht personen in het pand aan de Deventerweg. “We vergroten onze markt en proberen de Randstad te verbinden met de Noord-Veluwe. De vestiging Harderwijk fungeert daarbij als ons hoofdkantoor.” Klanten zijn daarbij lokaal, maar ook landelijk, zelfs internationaal actief. “Zo werken we bijvoorbeeld voor grote firma’s als Ikea. We hopen onszelf op deze manier iets anders neer te zetten in de redelijk traditionele markt van bedrijfsmakelaars.” Klarenbeek ziet een vergelijkbare groei bij zijn ict-hofleverancier. “2ICT heeft inmiddels ook vestigingen in onder andere Zwolle. Dat betekent dat ze nog flexibeler zijn geworden in hun werkzaamheden. Net zoals wij, eigenlijk.” 

2ICT is al jaren onze vaste it-beheerder

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

Een paar redenen waarom je altijd op ons kunt rekenen

Persoonlijk

Eenvoudig desktop gebruik van browser applicaties

Kennis + kunde

Gemiddeld kantoor gebruik van standaard (Office) applicaties

Innovatief

Voor de veel eisende gebruiker om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken

Servicegericht

Gebruik van zware applicatie zoals Adobe Photoshop of Illustrator