Alle ICT zaken geregeld. Voor freelancer, kandidaat en teamleden.

In 2006 ging de toendertijd nog genaamde Streefkerk Van Bruggen op zoek naar een kennispartij voor het beheer van de server, desktop en ICT omgeving. 2ICT is hier toen als beste partij naar voren gekomen. 15 jaar later, een nieuwe eigenaar en omgedoopt tot Bureau Streefkerk is de IT omgeving totaal anders ingeregeld. Compact met Microsoft 365. Veelzijdig door het workspace bureaublad en compleet met VoIP.

2ICT-BureauStreefkerk-Review

Arie Schreuder — Eigenaar

``Een mensenbedrijf en (2)ICT gaat al sinds 2008 heel goed samen``

Totaal oplossing

Twee vestigingen en medewerkers die overal vanuit Tangram en de Microsoft Cloud kunnen werken.

Bureau Streefkerk is een echte mensenclub. Veel draait om gevoel en de relatie. Niet vreemd voor een organisatie die zich primair bezig houdt met arbeidsmobiliteit en alles wat daar bij komt kijken. Vier keer hebben we haar verhuisd van locatie en drie verschillende IT omgevingen hebben de revue gepasseerd. Telkens aangepast aan de wensen van de mensen en inspelend op de actualiteit. De vraag vanuit de klanten van Bureau Streefkerk verandert en dan verandert je IT mee.

Nu in 2021 maken we weer een transitie omdat de applicatie van het primaire proces (Tangram) is gebaseerd op een verouderde client-server oplossing en moet worden aangepast naar een nieuwe vorm. Deze nieuwe applicatie is cloud native en volledig te draaien vanuit de webbrowser (een zgn. SAAS applicatie).

“Een mensenbedrijf en (2)ICT gaat al sinds 2008 heel goed samen”
– Arie Schreuder, Directeur eigenaar

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

Een paar redenen waarom je altijd op ons kunt rekenen

Persoonlijk

Eenvoudig desktop gebruik van browser applicaties

Kennis + kunde

Gemiddeld kantoor gebruik van standaard (Office) applicaties

Innovatief

Voor de veel eisende gebruiker om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken

Servicegericht

Gebruik van zware applicatie zoals Adobe Photoshop of Illustrator