Betrouwbare ICT voor een dynamische transport onderneming

Wat in 2011 begon met een overbelaste Small Business Server van Microsoft is in nauwe samenwerking met eigenaar Berry van Thiel geëvolueerd tot een volwaardige IT omgeving voor ruim 30 medewerkers. Overal beschikbaar, waar nodig redundant uitgevoerd, veilig en gebruiksvriendelijk. Zo zou het overal moeten zijn!

2ICT-VanThielTransport-Review

Berry Van Thiel — Directeur/Eigenaar Van Thiel Transport

“Na de security audit wist ik het zeker. We zitten bij de juiste club!”

Hoogbeschikbaar netwerk

Overal beschikbaar, waar nodig redundant uitgevoerd, veilig en gebruiksvriendelijk. Zo zou het overal moeten zijn!

Van Thiel Transport maakt sinds 2011 gebruik van de ICT advisering en ondersteuning van 2ICT. Samen maakten we de reis in de groei van de onderneming, en pasten daar de ICT continue op aan. IT is voor Van Thiel geen kostenpost, maar een enabler.

Berry van Thiel wil graag dat zijn kroonjuwelen (zijn mensen) goed kunnen werken en met alle middelen zijn toegerust. Transport gaat 24×7 door. Dus moet ook even vanuit huis of vanaf de camping geschakeld kunnen worden. Geen probleem met de Microsoft Surface devices. Toegang is veilig geregeld. Zo kan je bijvoorbeeld niet zomaar remote bij de legacy applicaties, maar wel altijd bij de e-mail en bestanden.

Van Thiel Transport onderscheidt zich in de transportbranche door een eigen, op maat gemaakt Transport Management Systeem (TMS) en door de hoogwaardige kwaliteit die ze kunnen leveren aan kritische partijen zoals Amazon. Dit vraagt om maatwerk in de IT oplossing. 2ICT heeft deze geboden. Elk kwartaal vindt een overleg plaats over de zaken die spelen op de werkvloer, de punten die wij signaleren en de toekomstplannen. Zo houden we de lijnen kort en komt de directie van Van Thiel Transport niet voor budgettaire verrassingen te staan.

Bij Van Thiel Transport passen we een hoogbeschikbare glasvezel verbinding toe. Hierop zijn zowel het particuliere “FiberToTheHome” als het “NDIX Breednet” netwerk actief (met 1 IP adres). De failover vindt plaats in het datacenter in plaats van op de vestiging. Dit zorgt voor lagere Total Cost of Ownership (TCO) en een hoge beschikbaarheid. Ook zijn de processen aangepast aan de wensen van de klant door bijvoorbeeld de belangrijkste applicaties redundant vanuit de cloud te hosten. Wil jij ook zo’n oplossing voor je organisatie? Voor ons is het gesneden koek. Neem contact op met ons op.

ICT is continu in beweging — Wij helpen je, met betrouwbare service

2ICT is er voor iedere organisatie die behoefte heeft aan betrouwbare ICT die overal beschikbaar is, veilig is, en op een eenvoudige manier wordt aangeboden.

Een paar redenen waarom je altijd op ons kunt rekenen

Persoonlijk

Eenvoudig desktop gebruik van browser applicaties

Kennis + kunde

Gemiddeld kantoor gebruik van standaard (Office) applicaties

Innovatief

Voor de veel eisende gebruiker om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken

Servicegericht

Gebruik van zware applicatie zoals Adobe Photoshop of Illustrator