2ICT is een innovatieve organisatie. Wij zijn geen volgers! Dat zeggen we niet zomaar, dat zeggen onze klanten. We zijn niet voor één gat te vangen en zien het als onze missie de beste techniek in te zetten zodat de oplossing precies past zowel in het budget als in een veilige omgeving. Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

2ICT-

Vacature Senior Engineer

Binnen 2ICT bekleed jij de rol van specialist. Dit betekent dat jij het laatste escalatiepunt voor onze klanten maar ook voor je collega’s bent en hier niet voor terugdeinst. Teamwork staat bij ons voorop dus naast het draaien van de projecten moeten collega’s zich ook aan jouw kennis kunnen optrekken. Als senior Engineer voer jij ook de grote projecten uit. Dit kan zijn van een netwerk migratie tot een virtuele omgeving inrichten in Azure.

Jij voert zelfstandig de regie betreft een passende oplossing welke je zelf adviseert, ontwerpt en implementeert. Je bent als projectlead in control omtrent de verwachting, realisatie en planning van de projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hierin sleutelwoorden.

Ontwerp zonder titel (14)

Vacature Accountmanager

2ICT blijft doorgroeien! Onlangs hebben we naast onze vestigingen in Harderwijk en Zwolle onze activiteiten uitgebreid met een vestiging in Assen. De bestaande klantportefeuille is hiermee sterk uitgebreid. Binnen het team zijn we hierom op zoek naar versterking in de vorm van een accountmanager ICT voor de regio Harderwijk en Zwolle.

Wij voeren zowel projecten als managed services dienstverlening bij onze klanten uit. Dit betreft o.a. het uitvoeren van IT Roadmaps, IT security werkzaamheden, implementatie van IT diensten en het uiteindelijke het beheer van de IT omgeving. Wij leveren hierbij gebruiksvriendelijke werkplekken die veilig zijn, altijd en overal werken en dat op een klantvriendelijke manier. Dit doen we met een team van circa 35 professionals vanuit vestigingen Harderwijk, Zwolle en Assen.

2ICT-Vacature Microsoft Engineer

Vacature Microsoft Engineer

Voor één van onze opdrachtgevers ondersteunt 2ICT bij de migratie van Microsoft Office 2013 met een on-premise Microsoft Exchange omgeving naar Office 365. Hierin vervul jij de rol van Technical Lead. Dit betekent dat jij de 3e-lijns escalatie bent bij de issues die hieruit naar voren. Daarnaast denk je proactief mee over oplossingen. Dit is normaal gesproken voor jou natuurlijk gesneden koek. Echter het gaat hier om een organisatie met 220.000 werkplekken die in een periode van 1,5 jaar moeten worden geüpgraded. Dat is wel een uitdaging en vraagt wat van jouw analytisch vermogen.