2ICT is een innovatieve organisatie, wij zijn geen volgers! Dat zeggen we niet zomaar, dat zeggen onze klanten. We zijn niet voor één gat te vangen en zien het als onze missie de beste techniek in te zetten zodat de oplossing precies past zowel in het budget als in een veilige omgeving. Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Onze huidige klanten hebben tussen de 5-500 werkplekken. 2ICT mag je rekenen tot de beste automatiseerders van midden Nederland met vestigingen in Harderwijk en per 15-5-2021 ook in Zwolle.

Werken bij 2ICT betekent opgenomen worden in een hecht team van techneuten. We zijn stuk voor stuk gepassioneerd bezig met ons vak en onze klanten. Wij zijn servicegericht en innovatief en willen vooraan staan in de ontwikkelingen op de markt. Onze diensten worden gevormd door het invullen van vraag uit de markt met innovatieve oplossingen. We gaan altijd voor de beste oplossing voor de lange termijn zodat we onze klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Kortom, alles wat een organisatie nodig heeft om zich te onderscheiden in de hedendaagse digitale wereld.

image-008

Bart — Verkoper 2ICT

Hier een goede quote van Bart, doorgewinterde salesrakker bij 2ICT

image-002

Jouw rol als Servicedeskmedewerker

Haal jij passie uit het helpen van je collega’s en klanten bij hun IT-gerelateerde problemen en kunnen mensen jou wakker maken voor een defecte laptop? Sta je aan de start van je IT-carrière of ben jij al wat verder en haal jij voldoening uit je werk op de serviceafdeling dan zijn wij op zoek naar jou.

Als Servicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je taken zullen variëren van het direct helpen van de klant, het registreren in ons ticketsysteem en tot het oplossen van de problemen. Bij de eenvoudige storingen zorg jij ervoor dat het probleem opgelost wordt, lukt dat niet dan schakel je door naar een van je meer ervaren collega’s en je zorgt ervoor dat de klant op de hoogte blijft. In deze rol zien we een collega die we de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen. Als organisatie
investeren wij graag in de ontwikkeling van medewerkers. We vergoeden de studies en bieden je ook de mogelijkheid tijdens werktijd te studeren.

news-002

Wat neem je mee?

  • Je werkt en denkt op mbo 4 niveau, en je hebt bij voorkeur ICT-niveau 4 opleiding afgerond
  • Een grote interesse in de IT en de ontwikkeling hierin is een pre. Je bent hobbymatig ook thuis bezig met IT
  • Kennis van onderhouden, beheren, installeren en configureren van hard- en software
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent klant- en servicegericht. Klanten informeren over de status is erg belangrijk
  • Proactief en snel lerend
  • Je beheerst het plannen en organiseren van je werk
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van onze vestiging Harderwijk of Zwolle
image-002

Wat wij jou bieden

Binnen onze organisatie heerst een open, flexibele no-nonsense cultuur met passie voor klanten en techniek. Je komt in een hecht team terecht waar we je met open armen zullen ontvangen. In je werk ervaar je korte communicatielijnen, betrokkenheid en continue ontwikkeling van je eigen expertise. Wij bieden volop mogelijkheden voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Een afwisselende functie en vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Uiteraard bieden wij een prima salaris.

news-002

Interesse? Vragen? Solliciteren!

  • Wil jij jouw ICT kennis met ons delen en onze klanten gelukkig maken? Dan maken we graag kennis met je. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces, neem dan contact met ons op via 0341-763205 en vraag naar Peter de Haas. Of stuur een e-mail naar peter.dehaas@2ICT.nl. We zien je CV en motivatie graag via de e-mail tegemoet!

Twijfel je of wil je advies? Vul onderstaand formulier in, dan lopen het we samen even door. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Privacybeleid(Vereist)