2ICT blijft doorgroeien! Onlangs hebben we naast onze vestigingen in Harderwijk en Zwolle onze activiteiten uitgebreid met een vestiging in Assen. De bestaande klantportefeuille is hiermee sterk uitgebreid. Binnen het team zijn we hierom op zoek naar versterking in de vorm van een accountmanager ICT voor de regio Harderwijk en Zwolle.

Wij voeren zowel projecten als managed services dienstverlening bij onze klanten uit. Dit betreft o.a. het uitvoeren van IT Roadmaps, IT security werkzaamheden, implementatie van IT diensten en het uiteindelijke het beheer van de IT omgeving. Wij leveren hierbij gebruiksvriendelijke werkplekken die veilig zijn, altijd en overal werken en dat op een klantvriendelijke manier. Dit doen we met een team van circa 35 professionals vanuit vestigingen Harderwijk, Zwolle en Assen.

Ontwerp zonder titel (13)

Bij ons draait het niet alleen om werk, maar om de mensen die het mogelijk maken. Word onderdeel van onze familie!

2

Wat ga je doen?

Als accountmanager ICT ga jij aan de slag met het nog beter bedienen van onze bestaande klanten. Vanuit je rol verdiep je je in de business van de klant en bedenkt hoe onze dienstverlening hierin een nog grotere rol kan spelen door een upsell van nieuwe diensten of het verbeteren van een bestaande oplossing. Het goed kunnen luisteren en inleven is hiervoor een onontbeerlijke eigenschap. Samen met onze presales consultants duik je in de techniek en presenteer je jouw klant een verbeterde versie van de dienstverlening. Klantbelang staat hier altijd voorop. 2ICT gaat nooit voor een snelle deal maar altijd voor de lange termijn.

3

Wat vragen wij?

Wij werken voor organisaties tussen de 20 en 250 werkplekken. Het is belangrijk dat je vanuit werkervaring en je passie voor de mens en techniek onze klanten in hoofdlijnen kunt adviseren om tot de juiste oplossing te komen. Hiernaast vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring en succes in een vergelijkbare functie;
 • Nieuwsgierige blik naar techniek en aantoonbare kennis van elementaire IT-zaken;
 • Een sterke wil om te scoren, doorzettingsvermogen en relativeringsvermogen. Je kunt tegen een stootje en bent niet van de leg als je een beetje tegenwind of afwijzing op een deal krijgt;
 • Je woont bij voorkeur binnen 45 minuten rijden van onze vestiging Harderwijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
5

Wat heeft 2ICT jou te bieden?

Als accountmanager ICT komt je terecht in een gedreven team, waarin ondernemerschap, loyaliteit, openheid, gezelligheid en integriteit de kernwaarden zijn die we niet zomaar roepen maar van elkaar verwachten en zelf toepassen. Uiteraard hebben we de rest ook goed geregeld en krijg je;

 • Basis salaris tussen €3500 en €4500 afhankelijk van ervaring en netwerk;
 • Bonus regeling gebaseerd op terugkerende omzet;
 • Auto van de zaak (met optie privégebruik en tankpas);
 • Een ambitieus opleidingsplan;
 • Hybride werkplek: vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te bepalen waar je werkt;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingen naar nieuwe functie.
4

Interesse? Vragen? Solliciteren!

Zie jij jezelf al werken bij 2ICT? Reageer via deze vacature of bel voor meer informatie Peter de Haas (Operations) via 088 – 606 7 606 of peter.dehaas@2ict.nl. Ook bij twijfel nodig wij jou uit om te reageren.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer hier!

Jouw volgende avontuur wacht op jou. Solliciteer nu door het formulier in te vullen!

Privacybeleid(Vereist)