2ICT is een innovatieve organisatie, wij zijn geen volgers! Dat zeggen we niet zomaar, dat zeggen onze klanten. We zijn niet voor één gat te vangen en zien het als onze missie de beste techniek in te zetten zodat de oplossing precies past zowel in het budget als in een veilige omgeving. Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Onze huidige klanten hebben tussen de 5-500 werkplekken.

2ICT mag je rekenen tot de beste automatiseerder van midden Nederland met vestigingen in Harderwijk en sinds kort ook in Zwolle. Werken bij 2ICT betekent opgenomen worden in een hecht team van techneuten. We zijn stuk voor stuk gepassioneerd bezig met ons vak. Wij zijn servicegericht en innovatief en willen vooraan staan in de ontwikkelingen op de markt.

Onze diensten worden gevormd door het invullen van vraag uit de markt met innovatieve oplossingen. Samen met onze leveranciers gaan we aan de slag met de nieuwste diensten zodat we voorop lopen in de markt. We gaan altijd voor de beste oplossing voor de lange termijn zodat we onze klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Kortom, alles wat een organisatie nodig heeft om zich te onderscheiden in de hedendaagse digitale wereld.

2ICT-

Bij 2ICT is elke dag een kans om te leren en te groeien.

3

Jouw rol als Senior Consultant

Binnen 2ICT bekleed jij de rol van specialist. Dit betekent dat jij het laatste escalatiepunt voor onze klanten maar ook voor je collega’s bent en hier niet voor terugdeinst. Teamwork staat bij ons voorop dus naast het draaien van de projecten moeten collega’s zich ook aan jouw kennis kunnen optrekken. Als Senior Consultant voer jij ook de grote projecten uit. Dit kan zijn van een netwerk migratie tot een virtuele omgeving inrichten in Azure.

Jij voert zelfstandig de regie betreft een passende oplossing welke je zelf adviseert, ontwerpt en implementeert. Je bent als projectlead in control omtrent de verwachting, realisatie en planning van de projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hierin sleutelwoorden.

Ontwerp zonder titel (23)

Wat neem je mee?

Naast dat je een fijne collega bent, maar ook zelfstandig, flexibel en klantvriendelijk verwachten wij:

 • Je werkt en denkt op MBO+ of HBO niveau
 • Je hebt zeker 4+ jaar relevante ervaring in de IT
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht
 • Proactief en snel lerend
 • Je beheerst het plannen en organiseren van je werk
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het (bij voorkeur geautomatiseerd) beheren van Windows server omgevingen (Microsoft Hyper-V, Windows Server 2012-2019)
 • Je hebt ervaring met Microsoft 365 oplossingen (WVD, Sharepoint en AzureAD) is een pré
 • Je hebt ervaring met Powershell (niet vereist, wel pré)
 • Je bent in staat een netwerk in te richten en te onderhouden. De merken waar we voornamelijk mee
 • werken zijn Juniper, Mikrotik, Aruba en Fortinet.
 • Je hebt ervaring met monitoring- & beheer systemen (PRTG, Solarwinds, etc.)
 • Je hebt ervaring met Voip, (3CX, Teams en Broadsoft)
 • Je bent bereid mee te draaien in onze 24×7 storing (wissel-) diensten.
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van onze vestiging Harderwijk of Zwolle
1

Wat wij jou bieden

Binnen onze organisatie heerst een open, flexibele no-nonsense cultuur met passie voor klanten en techniek. Je komt in een hecht team terecht waar we je met open armen zullen ontvangen.
In je werk ervaar je korte communicatielijnen, betrokkenheid en continue ontwikkeling van je eigen expertise. Wij bieden volop mogelijkheden voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Een afwisselende functie en vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Uiteraard bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

2

Interesse? Vragen? Solliciteren!

Wil jij jouw ICT kennis met ons delen en onze klanten gelukkig maken met de meest innovatieve oplossingen? Dan maken we graag kennis met je. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces, neem dan contact met ons op via 0341-763205 en vraag naar Marcel Nagtegaal. Of stuur een e-mail naar marcel.nagtegaal@2ict.nl. We zien je CV en motivatie graag via de e-mail tegemoet!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer hier!

Jouw volgende avontuur wacht op jou. Solliciteer nu door het formulier in te vullen!

Privacybeleid(Vereist)