Overstappen van IT dienstverlener en je IT beheer uit handen geven? Dat doe je niet zomaar. Waarom zou je dan zaken doen met 2ICT? Simpel. Wij kennen jou en we kennen jouw business. We staan dicht op de ondernemer en denken als een ondernemer. Bij ons geen oversized oplossingen, maar een weldoordachte IT strategie, passend bij jouw organisatie en jouw ambities. 2ICT is een full service provider van IT beheer diensten. Bij alles wat wij doen staat één doel centraal: alle zorgen rond IT beheer voor jou wegnemen.

2ICT-Service-Ontwikkeling – Beheerder

Wij begrijpen dat overstappen ingewikkeld kan zijn. Daarom bieden we persoonlijke IT-ondersteuning.

2ICT-ITbeheer-2ICT Unlimited

2ICT Unlimited

Door selfservice mogelijkheden heb je volledige controle. Denk aan een selfservice portal, waarin je veel voorkomende IT zaken makkelijk regelt. Je krijgt met cloud analytics volledig inzicht in het gebruik van de virtuele werkplek. Hiermee beheers je ook applicatie licentiekosten.

Met deze dienst wordt jouw organisatie van A tot Z ontzorgd. Je hoeft alleen jouw PC of laptop op te starten en je hoeft je geen zorgen te maken of alles wel werkt. Een gedreven team van professionals staat voor jou klaar (en zelfs 24/7 als daar behoefte aan is). En dat alles voor een vast bedrag per maand per werkplek inclusief servers, netwerk apparaten en ondersteuning op afstand en/of op locatie.

2ICT-Service

IT servicedesk

Als jij of je collega problemen ervaren in het gebruik van IT wil je natuurlijk snel weer op weg worden geholpen. Met onze vaste prijzen voor ondersteuning via onze IT servicedesk ben je verzekerd van snelle hulp tegen een voorspelbaar maandbedrag.

Lees meer
2ICT-2ICT Managed verbindingenWifi

Managed WiFi

Werkt jouw WiFi thuis beter dan op kantoor? Een langzaam of niet goed werkende WiFi omgeving geeft problemen. Via Managed WiFi van 2ICT hoef je je niet druk te maken over het beheer, de beveiliging en het onderhoud van je draadloze netwerk.

Lees meer
2ICT-Support

Managed Verbindingen

Betrouwbare, snelle en veilige (Internet)verbindingen zijn onmisbaar in een zakelijke omgeving. Hoe weet je dat je verbinding veilig, snel en betrouwbaar is? Onze dienst Managed Verbindingen zorgt hiervoor.

Lees meer
2ICT-2ICT Managed Security-Mobile Device Management

Managed Security

Heb je geen eigen cybersecurity specialist in dienst? Wij hebben een toegewijd team van IT- en cyberspecialisten die zorgen dat jouw IT systemen veilig zijn. Dagelijks houden wij ons bezig met het inventariseren van mogelijke risico’s en kwetsbaarheden.

Lees meer
2ICT-ITbeheer-Ontzorgen

IT beheer uitbesteden

2ICT is gespecialiseerd in IT beheer. Doordat je veilig en snel kunt werken loopt je bedrijfscontinuïteit geen gevaar. Een betrouwbaar netwerk is dus essentieel voor jouw organisatie. Door onze jarenlange en brede kennis op IT gebied gaan wij geen uitdaging meer uit de weg.

Onze hoofdtaak is ontzorgen. Dit doen we door korte- en duidelijke lijnen in de communicatie en het persoonlijke contact. Met het oplossend vermogen van onze betrokken IT specialisten blijft er focus. Geen organisatie blijft hetzelfde. Wij groeien graag met je mee. Ons doel is dat jouw bedrijf veilig is voor de toekomst!

Veelgestelde vragen mbt IT Beheer

Levert 2ICT ook diensten aan zzp’ers en andere kleinere bedrijven?
Ja, dat is zeker mogelijk. Maar we moeten wel eerlijk zijn: 2ICT richt zich voornamelijk op bedrijven waar 10 tot ongeveer 100 medewerkers in dienst zijn. Dat is wat ons betreft de groep bedrijven die bij it-vraagstukken vaak tussen wal en schip valt. 2ICT heeft een concept ontwikkeld waarin deze organisaties optimaal bediend worden met een totaalpakket aan diensten.

Hoe gaat 2ICT om met mijn vertrouwelijke gegevens?
We voldoen als 2ICT aan een streng ISO-beleid. We zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 27001-certificering beschrijft nauwkeurig hoe beveiliging van informatie procesmatig ingericht moet worden. ISO 9001 is vooral gericht op de kwaliteitseisen rondom het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Is dat te moeilijk? Dan volgen hier nog een paar simpele voorbeelden uit die certificeringen. Zo mogen we bijvoorbeeld nóóit wachtwoorden telefonisch doorgeven. Ook móeten al onze medewerkers een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Biedt 2ICT een ICT-totaalpakket aan?
Ja, 2ICT biedt een compleet totaalpakket aan, want jouw ict-omgeving is van cruciaal belang. Het beheer en de inrichting daarvan kun je volledig aan 2ICT overlaten. Netwerken beheren, installaties op het gebied van data-infra en telecommunicatie verzorgen, internetverbindingen (Managed WiFi) aanleggen? Wij doen het allemaal en ontzorgen jouw werplekbeheer compleet. Onze kundige ict-medewerkers hebben ruime ervaring met het volledig ondersteunen van bedrijven. We helpen 24 uur per dag, zeven dagen in de week op afstand, maar we komen desgewenst ook graag bij jou op locatie