Webroot Partner

Webroot Partner

De revolutionaire wijze waarop Webroot endpoints beschermt tegen malware, maakt de productlijn uniek in zijn soort. Zo is Webroot de eerste anti-virus-oplossing die beschikt over de Rollback-functionaliteit. Hiermee maakt u voorheen onbekende virussen met terugwerkende kracht onschadelijk en herstelt u eenvoudig aangetaste bestanden.

 

Webroot Demo

2ICT is met trotse partner van Webroot in Nederland. Wij staan als partner volledig achter de werkwijze en het product van Webroot.
– Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden van Webroot Business Endpoint Protection in deze datasheet.
Interactieve Demo van Webroot
– Wenst u een trial of meer informatie over Webroot, neem dan contact met ons op.

Storagecraft

Storagecraft

Net als noodgevallen zijn IT-omgevingen allesbehalve standaard. Dat is de reden waarom uw bedrijf een platformoverschrijdende oplossing nodig heeft die de gehele IT-omgeving beschermt. De bekroonde StorageCraft® ShadowProtect® SPX-software biedt mogelijkheden voor back-up en rampherstel, gegevensbeveiliging en geplande systeemmigratie voor Windows- en Linux-systemen op virtuele en fysieke apparaten. Als u werkt in een gemengde omgeving, zult u baat hebben bij een softwareoplossing voor back-up en herstel op alle apparaten.

2ICT is gecertificeerd Storagecraft partner. Als een van de weinige partners in Nederland hebben we een dedicated platform waarin we u de mogelijkheid bieden te repliceren naar onze secure omgeving. Optioneel kunnen we hiermee ook een uitwijk creëren mocht er zich een calamiteit voordoen. U kunt desnoods bij ons in het pand verder werken.

Download de prijslijst hier: klik.

Ziggo

Ziggo

Via Ziggo wordt u voorzien van de hoogste kwaliteit 3CX trunk, een betrouwbare internetverbinding en mooie Hosted Telefonie oplossingen. 2ICT is gecertificeerd partner.

RoutIT

RoutIT

2ICT is gecertificeerd partner van RoutIT. RoutIT is een zelfstandige en geheel onafhankelijke Application Infrastructure Service Provider (AISP) en biedt als zodanig een breed scala van diensten op het gebied van internet, intranet, connectivity, VOIP en communicatieoplossingen. RoutIT is een zelfstandige en onafhankelijke provider van Connectivity en Cloud diensten. RoutIT biedt een breed scala van diensten op het gebied van internet, Cloud, connectivity- en communicatieoplossingen. RoutIT onderscheidt zich van andere providers door uitsluitend gebruik te maken van een indirecte marktbenadering.

Met andere woorden: 2ICT ontwikkelt en realiseert samen met RoutIT oplossingen voor onze klanten. Heeft u een verbinding bij uw huidige leverancier die ook afneemt van RoutIT, dan kunnen we deze naadloos migreren.
Ubiquiti Unifi

Ubiquiti Unifi

2ICT is gespecialiseerd in Ubiquiti Unifi WiFi oplossingen. Ideaal voor de wat grotere omgevingen, waar betrouwbaarheid en goede dekking een must is.

https://www.ubnt.com/