SNEL Shared Logistics (VOS)

Hoge beschikbaarheid van de ICT voor een 24x7 transport organisatie

Sinds het eerste contact met de voormalige eigenaar van SNEL Shared Logistics heeft 2ICT in nauwe samenwerking met de IT eindverantwoordelijke gewerkt aan een geleidelijke upgrade van de ICT infrastructuur. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de ICT omgeving waren hierbij belangrijke pijlers.

"ICT speelt een belangrijke rol in onze organisatie. Betrouwbaarheid en een persoonlijke klik zijn minstens even belangrijk" Peter de Vries - ex-DGA SNEL Shared Logistics

Betrouwbare ICT infrastructuur

Hoge beschikbaarheid (24x7) voor zowel onze kantoorautomatisering als onze leveranciers met toepassing van een gesegmenteerd, veilig ICT netwerk.

"Samen met 2ICT en de directie van SNEL Shared Logistics zoeken we de balans tussen veiligheid en beschikbaarheid van de ICT omgeving (met toepassing van een strak budget). 2ICT staat altijd klaar voor ons. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking."
- Eelke Hallmann - Business Development en Projectmanager

Fortinet Security Fabric

Veilig in beheer van 2ICT

2ICT levert Fortinet beveiligingsoplossingen voor alle delen van uw netwerk en infrastructuur die bedoeld zijn om als geheel samen te werken, geïntegreerd in Security Fabric om tegen geavanceerde bedreigingen te beschermen. Security Fabric omvat uitgebreide oplossingen ontworpen voor middelgrote bedrijven en enterprises, maar ook voor kleine bedrijven.

Kleine bedrijven beschikken vaak niet over de middelen en het personeel om effectief geavanceerde bedreigingen te voorkomen, waardoor ze gevoelige doelwitten zijn. Fortinet Security Fabric oplossingen voor kleine bedrijven zijn gebaseerd op de branche leidende firewall/unified threat management (UTM). Deze oplossingen zijn nauw geïntegreerd met andere kern infrastructuur en beveiligingscomponenten van Fortinet om het gehele bedrijf te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen.

Met de Security Fabric voor de Enterprise wordt de gehele end-to-end infrastructuur beschermd, zonder de prestaties eronder te laten lijden. Gedreven door de noodzaak om sneller te bewegen op grotere schaal terwijl de kosten verminderd dienen te worden, ondergaan enterprises een digitale transformatie. Deze evolutie omvat de invoering van nieuwe technologieën die het aanvalsoppervlak verbreden, waardoor netwerk perimeters kwetsbaar zijn voor geavanceerde bedreigingen, dit leidt tot een complexe beveiligingsomgeving waarbij Fortinet u kan helpen. De Fortinet Security Fabric segmenteert het hele netwerk – van the Internet of Things (IoT) tot de cloud – om superieure bescherming te bieden.

Hackers kiezen vaak e-mail als eerste toegang

Bescherm je mensen met een veilige e-mail omgeving.

Meeste cyberaanvallen zijn gericht op personen en vinden via e-mail plaats. Maar zoals de grafiek hier naast aantoont, geven organisaties het minste uit aan het beschermen van hun e-mail. Zo’n 8% van hun cybersecurity budget gaat uit ter bescherming van e-mail, terwijl het merendeel van het geld besteed wordt aan het beveiligen van netwerken. Maar daar vallen hackers veel minder vaak aan. Logisch, met de klik op 1 linkje in een phishing e-mail zijn ze al binnen.

Wil jij ook een betrokken relatie met je IT partner?

Neem contact met ons op. We denken graag met je mee over de juiste
inrichting van jouw IT. Vrijblijvend en in duidelijke taal!

Persoonlijk

Vast contactpersoon, of een eigen team. Wij kennen jou, en jij ons.

Kennis + kunde

Gedeelde documentatie, heldere procedures en passende afpraken.

Innovatief

Wij weten wat er speelt, en denken mee in concrete verbetertrajecten.

Servicegericht

Wij stoppen pas als het klaar is, en helpen je snel weer op weg.