2ict september 2023

“2ICT is een jong bedrijf waar nog veel verschillende mogelijkheden liggen. Daarom heb ik hier gesolliciteerd. De it-branche ligt mij wel. Je werkt samen met kundige en intelligente medewerkers die alles kunnen maken, maar soms geholpen moeten worden met het kanaliseren van hun aanpak. Ik heb affiniteit met zowel finance als it. Mijn functie hier is financial manager.”

“Ik draag zorg voor het nauwkeurig en tijdig verwerken van de financiële administratie en rapportage. Verder stel ik begrotingen op en formuleer ik financiële doelstellingen voor 2ICT. Ook liquiditeitsbewaking, procesoptimalisatie en de financiële projectbeheersing hoort bij mijn functie.”

“Al ben ik pas sinds 5 december werkzaam bij 2ICT, ik kan nu al zeggen dat ik dit afwisselende werk fantastisch vind. Bepaalde zaken gaan de komende tijd nog meer vorm krijgen. Zo zullen de aankomende maanden wat mij betreft vooral in het teken staan van het ontwikkelen van coördinatie- en sturingsmechanismen. Data is er wel, bij dit mooie bedrijf. Maar die data dient nu ingezet te gaan worden als informatievoorziening die snel en makkelijk te raadplegen is. Mijn persoonlijke ambitie daarbij? Ik hoop bij 2ICT door te groeien naar algemeen leidinggevende.”