Wil jij zeker weten dat het netwerkverkeer van jouw bedrijf veilig verloopt? Wil jij software gebruiken die meteen alarm slaat wanneer jouw bedrijf risico loopt? Wil jij jouw cyberveiligheid garanderen? Bel dan naar 2ICT. Wij helpen mee om jouw digitale omgeving veilig te houden. We maken onder meer gebruik van het Cyberalarm van SecureMe2. Hiermee kun je precies zien wat er in jouw IT-landschap gebeurt. Je hebt en houdt grip op je digitale bedrijfsvoering.

Cyberalarm is eigenlijk een belangrijke veiligheidsvereiste bij al onze klanten. 2ICT werkt dus graag met deze slimme vorm van technologie. Wat het Cyberalarm van SecureMe2 doet? Deze oplossing voert continu analyses uit op al het netwerkverkeer binnen jouw IT-infrastructuur. Op deze manier wordt kwaadaardig gedrag direct en vroegtijdig herkend. Cyberalarm slaat direct alarm wanneer een bedrijf risico loopt. Met deze cybersecurity-oplossing wil 2ICT cyberaanvallen op de digitale omgeving van jouw onderneming zo veel mogelijk voorkomen.

2ICT-Backup-ITsecurity

Wij controleren jouw netwerkverkeer

Vrijwel alle apparaten die verbonden zijn aan je netwerk hebben een IP-adres en zijn zo dus onderdeel van het netwerkverkeer van je bedrijf. Veel bedrijven vinden het moeilijk om hun cyberveiligheid te kwalificeren of er een financiële waarde aan te hangen. De medewerkers van ICT-specialist 2ICT bepalen samen met jou wat het benodigde  budget is om met behulp van het Cyberalarm van SecureMe2 een goede beveiligingsstrategie op te tuigen. Het SecureMe2 Cyberalarm voert 24/7 analyses uit op al het netwerkverkeer binnen jouw IT-landschap.

2ICT-Service

Realtime analyse

Direct na installatie bewaakt SecureMe2 Cyberalarm jouw netwerk. Eventuele indringers worden gevolgd en er wordt direct alarm geslagen bij een afwijkende situatie. Je krijgt een realtime analyse over alle dataverkeer van jouw apparatuur. De oplossing van SecureMe2 detecteert wanneer er gecommuniceerd wordt met afwijkende bestemmingen. 2ICT zorgt er door de implementatie van dit Cyberalarm voor dat het risico voor jouw bedrijf wordt verminderd.

2

Voordelen Cyberalarm?

  • Realtime inzicht, 24/7
  • Gemakkelijke installatie
  • Dashboard is effectief en overzichtelijk
  • Automatische update per kwartier
  • Eenvoudig in gebruik
  • Ontwikkeld en ondersteund in Nederland