Vacature

Microsoft Endpoint (MEM) Engineer

Wie zijn wij?

2ICT is een innovatieve organisatie, wij zijn geen volgers! Dat zeggen we niet zomaar, dat zeggen onze klanten. We zijn niet voor één gat te vangen en zien het als onze missie de beste techniek in te zetten. Om ervoor te zorgen dat de oplossing precies past. Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

2ICT mag je rekenen tot de beste IT dienstverleners van midden Nederland met vestigingen in Harderwijk en Zwolle. Werken bij 2ICT betekent opgenomen worden in een hecht team van specialisten. Zij zijn stuk voor stuk gepassioneerd bezig met hun vak. Wij zijn servicegericht, innovatief en willen vooraan staan in de ontwikkelingen op de markt.

Jouw rol als Microsoft Endpoint (MEM) Engineer:

Voor één van onze opdrachtgevers in de logistieke sector is 2ICT gevraagd mee te bouwen aan de migratie van de endpoints van een traditioneel AD Domein naar Azure AD, en alle bijhorende diensten. Dit betekent dat alle 225.000 (!) end-user devices op een nieuw design de Apps en Policies aangeboden dienen te krijgen. Hierin hebben we rekening te houden met een forse diversiteit aan legacy programma’s en complexiteit. Word jij hier warm van? Lees dan snel verder.

In dit project, dat circa 2 jaar gaat duren, ben je onderdeel van het 2ICT team, maar draai je ook mee bij de opdrachtgever. Het design wordt nu opgesteld, maar van jou verwachten we dat je proactief mee kunt denken over oplossingen die de route zullen verbeteren. Nu is dit in normaliter voor jou natuurlijk gesneden koek, maar het gaat hier om 220.000 devices die is een periode van 1,5 jaar moeten worden geüpgraded! Dat is wel een uitdaging en vraagt wat van jou analytisch vermogen.

Vanzelfsprekend zijn communicatieve vaardigheden hierin cruciaal en durf jij je ook uit te spreken en aan de bel te trekken waar nodig. Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn voor jou beide een tweede natuur.

Deze zeer zelfstandige functie is uitstekend geschikt om vanuit huis te kunnen en mogen uitvoeren, maar je bent ook welkom op de vestigingen in Zwolle en Harderwijk voor de gezelligheid onderling.

Wat neem je mee?

Naast dat je een fijne collega bent en zelfstandig, flexibel en klantvriendelijk bent, verwachten wij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • 4+ jaar relevante ervaring in de IT
 • Aantoonbare ervaring met Microsoft Intune m.b.t. inrichting en migraties
  • Bereid binnen afzienbare tijd de benodigde certificering te behalen indien nog niet in bezit
  • Kennis en ervaring met Microsoft Endpoint Manager is een pré
 • Een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal. Duits is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden en je bent oplossingsgericht
 • Proactief, snel lerend en beheersing van het plannen en zelfstandig organiseren van je werk
 • Concrete werkervaring met Powershell en bent in staat hiermee je werkdag te versnellen

Wat wij jou bieden

Binnen onze organisatie heerst een open, flexibele, no-nonsense cultuur met passie voor klanten en techniek. Je komt in een hecht team terecht waar we je met open armen zullen ontvangen.

In je werk ervaar je korte communicatielijnen, betrokkenheid en continue ontwikkeling van je eigen expertise. Wij bieden volop mogelijkheden voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Uiteraard bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Vragen? Solliciteren!

Wil jij jouw ICT kennis met ons delen en onze klanten gelukkig maken met de meest innovatieve oplossingen? Dan maken we graag kennis met je. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces, neem dan contact met ons op via 0341-763205 en vraag naar Peter de Haas. Of stuur een e-mail naar peter.dehaas@2ICT.nl. We zien je CV en motivatie graag via de e-mail tegemoet!