Veelgestelde vragen

Vind gemakkelijk het antwoord op uw vraag

Slechte vragen bestaan niet, veelgestelde wel...

Kijk hieronder of uw vraag erbij staat.
Heeft u niet genoeg aan dit '2ICT-elftal'? Neem dan contact met ons op via de chat of mailadres servicedesk@2ict.nl

Wij willen dat onze klanten zich te allen tijde kunnen bezighouden met hun core business. Alle ict-zaken staan voor hen daarmee niet op de eerste, maar op de tweede plek. Uiteraard bij 2ICT.

We zijn uiteraard via telefoon (088 – 6067606) of mail te bereiken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website.
Wanneer er een ticket voor je aangemaakt is krijg je hier per mail een notificatie van. Door hier op te reageren komt je vraag rechtstreeks in het ticket te staan. Het is ook mogelijk om in te loggen op het ticket portal zodat je de voortgang van het ticket kan volgen.

Ja, dat is zeker mogelijk. Maar we moeten wel eerlijk zijn: 2ICT richt zich voornamelijk op bedrijven waar tien tot ongeveer honderd medewerkers in dienst zijn. Dat is wat ons betreft de groep bedrijven die bij it-vraagstukken vaak tussen wal en schip valt. 2ICT heeft een concept ontwikkeld waarin deze organisaties optimaal bediend worden met een totaalpakket aan diensten.

De cloud is schaalbaar, veilig, beter met data en toekomstbestendig. Het is echter wel van belang dat cloud op de juiste manier wordt ingezet. Wil je data en applicaties in de public cloud gebruiken? Wil je nog kritische applicaties op locatie blijven gebruiken? Het maken van de juiste keuze, de migratie naar de (nieuwe) cloudomgeving en het uiteindelijke beheer zijn hierbij belangrijk.

Jazeker! 2ICT legt WiFi aan. Dit doen we in een Managed WiFi-oplossing. Hierbij leveren we een goed werkend draadloos netwerk voor een vaste vergoeding per maand. Jouw WiFi-netwerk in abonnementsvorm. Zo heb je geen investeringskosten en hoef je niet druk te maken over het beheer, de beveiliging en het onderhoud van je draadloze netwerk. Dankzij onze expertise en ons onafhankelijke advies bieden wij je op deze manier een WiFi service op maat. Je geeft je wensen aan ons door, we meten dit in op de locaties en wij zorgen dat jouw WiFi-netwerk voelt als een maatpak.

De klant kan overigens ook zelf de hardware voor de WiFi-oplossing aanschaffen zodat ze ons alleen voor het beheer daarvan betalen.

Je kunt het beste even contact met ons opnemen, zodat wij jouw tweestapsverificatie weer in kunnen stellen. Wij koppelen en registreren jouw nieuwe toestel. Meer weten over wachtwoorden en beveiliging? Via de link Password Security leggen we het nodige uit over deze diensten.

Als vertrouwelijkheid en veiligheid bij jouw bedrijf hoog in het vaandel staat, dan volstaan gratis diensten zoals WeTransfer en Dropbox niet meer. Wil je op een veilige manier gegevens versturen, dan zul je die diensten als betaald abonnement moeten afsluiten of zou je ze bijvoorbeeld versleuteld kunnen versturen. Meer weten? Wij helpen je graag met de juiste programma’s.

Je zou denken dat het door de software op je laptop niet veel uitmaakt. Toch kan een thuisnetwerk best voor een onveilige situatie zorgen. Met hulp van onze medewerkers creëer je zo een beveiligde verbinding tussen je apparaat en het internet. Je data blijft zo veilig! Nog een aanvulling? Steeds meer partijen gebruiken Microsoft Office365.

Natuurlijk is een geïnstalleerde firewall voor alle computergebruikers een voorwaarde. Maar het continue beheer van die firewall is ook wezenlijk. Dan maak je jouw digitale omgeving pas écht veilig.

Voorkomen kun je spam niet helemaal. Herkennen wel. En dat levert al heel erg veel op. In onze Anti-Phishing training maken we jou en je medewerkers bewust wat de gevaren zijn van spam en phishing. Ook geven we diverse tips en tricks om dit te leren kennen.

We voldoen als 2ICT aan een streng ISO-beleid. We zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 27001-certificering beschrijft nauwkeurig hoe beveiliging van informatie procesmatig ingericht moet worden. ISO 9001 is vooral gericht op de kwaliteitseisen rondom het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Is dat te moeilijk? Dan volgen hier nog een paar simpele voorbeelden uit die certificeringen. Zo mogen we bijvoorbeeld nóóit wachtwoorden telefonisch doorgeven. Ook móeten al onze medewerkers een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Gaat u ook voor succes?
Laten we eens afspreken!

Neem contact met ons op. We denken graag met u mee over de juiste
inrichting voor uw toekomst. Vrijblijvend en in duidelijke taal!