Veelgestelde vragen

Vind gemakkelijk het antwoord op uw vraag

Slechte vragen bestaan niet,
veelgestelde wel

Kijk of uw vraag bij onze veelgestelde vragen staat

Wij richten ons voornamelijk op bedrijven van 10 tot ongeveer 100 medewerkers omdat wij zien dat deze groep bedrijven steeds vaker tussen wal en schip vallen bij IT vraagstukken. IT wordt steeds complexer en is voor deze organisaties van cruciaal belang. Samen met 2ICT Harderwijk hebben we een concept ontwikkeld waarin we deze organisaties optimaal kunnen bedienen met een totaalpakket aan diensten. Hierin zijn wij gespecialiseerd.”

De cloud is schaalbaar, veilig, beter met data en toekomstbestendig. Het is echter wel van belang dat cloud op de juiste manier wordt ingezet. Wil je data en applicaties in de public cloud gebruiken? Wil je nog kritische applicaties op locatie blijven gebruiken? Het maken van de juiste keuze, de migratie naar de (nieuwe) cloud omgeving en het beheer van je cloud omgeving zijn hierbij belangrijke onderdelen.

2ICT legt zowel WiFi aan. Dit doen we in een Managed WiFi oplossing. Een goed werkend draadloos netwerk voor een vaste vergoeding per maand. M.a.w. een abonnement op WiFi. Je hebt geen investeringskosten en hoef je niet druk te maken over het beheer, de beveiliging en het onderhoud van je draadloze netwerk. Dankzij onze in huis expertise en ons onafhankelijke advies bieden wij je een WiFi service op maat. Je geeft je wensen aan ons door, we meten dit in op je locaties en wij zorgen voor een WiFi service die voelt als een maatpak.

Gaat u ook voor succes?
Laten we eens afspreken!

Neem contact met ons op. We denken graag met u mee over de juiste
inrichting voor uw toekomst. Vrijblijvend en in duidelijke taal!